За нас

„АВИС - МЕДИКА” е здравно заведение за доболнична и болнична медицинска помощ, намиращо се в гр. Плевен.

Началото е поставено на 07.04.2000г. когато е открит ДКЦ „АВИС – МЕДИКА”.
Кабинетите са разположени в специално преустроена сграда – архитектурен паметник, в самия център на гр. Плевен. Благодарение на висококвалифицирания персонал и съвременна апаратура, на човешкото отношение към всички пациенти, за кратко време ДКЦ „АВИС – МЕДИКА” се утвърждава като сериозно и предпочитано здравно заведение за доболнична помощ, не само в града и областта, но и далеч извън нейните предели.

На 10.09.2007год. отваря врати и МБАЛ „АВИС – МЕДИКА”. Разположена в красивия парк „Кайлъка”, дворна площ 10 дка, потънал в цветя и зеленина, сред чистия въздух и песента на птиците, болницата прилича на луксозен хотел. На площ от 7000 кв.м са разположени 12 отделения с общо 180 легла.

Сектор по естетична медицина Avis Beauty предоставя процедури с високотехнологични уреди и медицинска апаратура от последно поколение, професионални, дерматологични, и естетични терапии, за постигане на желания ефект. В Avis Beauty  ще получите консултация и актуално и ефикасно третиране на естетични проблеми чрез не-инвазивни (не-оперативни) процедури главно с помощта на elos синергия (Еlectro-optical synergy) вградена в апарата eMax, уред на наложилата се в световен мащаб медицинска апаратура с марката Syneron. Незадоволителните резултати от IPL и стандартните лазери водят до създаването на тази революционна технология, която съчетава интензивна пулсова светлина и би-полярна радио честота. eMax осигурява максимална безопасност и оптимална клинична ефективност и е подходяща за всички типове кожа.
 

 

Copyright © 2017 Avis Beauty. All Rights Reseved. Web Design
Avis Medica