Лазерно подмладяване

С течение на времето и под влияние на различни вътрешни и външни фактори, кожата губи своят блясък, става неравна, появяват се тъмни или зачервени петна и капиляри. Фотоподмладяването със системата eMax се отнася до множество процедури, насочени към третиране на разнородни проблеми, свързани с подмладяване и възвръщане на блясъка и еднородния тен на кожата.

SR апликаторът е предназначен за третиране на повърностни пигментни и васкуларни лезии, като телеангиекстазии, розацея, поикилодермия и ангиоми.

Процедурите могат да се извършват върху зоната на лицето, шията, гърдите, предмишниците, дорзалната повърхност на ръцете, както и върху спорадични лезии върху тялото.
Технологията elōs на системата eMax комбинира действието на пулсова светлина от видимия, близо до инфрачервения спектър и биполярни радиочестоти RF. Заедно те осигуряват ефикасност и безопасност на процедурите.


Реалистични очаквания

Фотоподмладяването е процедура, която има за цел да подобри състоянието на кожата чрез отстраняване на повърхностни пигментни петна, лунички и васкуларни лезии. Степента на повлияване и броя на необходимите сесии зависи от сериозността на фотостареене на кожата. Някой упорити лезии могат да се повлияят по-трудно. Повърхностната мелазма е хормонално контролирано състояние, което може да рецидивира.
Необходимият брой процедури за постигане на максимален ефект е 5-6 сеанса през 3-4 седмици.

Структурно увредената кожа, със симптоми на фотостареене се повлиява най-добре от комбинацията SR/SТ апликатори. /фотоподмладяване + стягане и лифтинг/. Процедурата за стягане на кожата може да бъде проведена непосредствено след фотоподмладяването.

Противопоказания: Някои инфекциозни, имуносупресивни, ендокринни и др. заболявания на кожата могат да бъдат противопоказани за извършване на процедурата. Пациентите не трябва да имат татуировки или перманентен грим върху третирания участък; както и прекомерна експозиция на слънце, солариум, употреба на автобронзанти през последните 2 седмици.

Copyright © 2017 Avis Beauty. All Rights Reseved. Web Design
Avis Medica