Лечение на разширени капиляри

Апликаторите LV и LVA на системата eMax са предназначени за третиране на васкуларни лезии, телангиекстазии, венозни разширения и малки хемангиоми с диаметър от 0,5 до 4 мм. Комбинацията от диоден лазер с дължина на вълната от 900 nm и би-полярни радиочестоти в elōs технологията, осигурява ефективно и безопасно третиране на тези проблеми.
Оптичната енергия бива абсорбирана селективно от хемоглобина в кръвоносните съдове и предизвиква повишаване на температурата. Радио честотите RF биват привлечени от предварително затоплените кръвоносни съдове, което от своя страна покачва температурата на таргетните структури до ниво, необходимо за повлияване на проблема. Като допълнение, RF имат по-висок афинитет към кръвта, отколкото към околните тъкани, поради високата й проводимост, дължаща се на голямата концентрация на електролити

Реалистични очаквания


Резултатите от третирането на венозни разширения и васкуларни лезии с eMax могат да бъдат: свиване, изпразване на кръвоносните съдове, коагулация и липса на повторно напълване на кръвоносните съдове с кръв, често придружени с промяна в цвета на съда. Степента на повлияване и броят на необходимите сесии са строго индивидуални за всеки пациент и зависят от състоянието на проблема.
При пациенти с много тъмна кожа вените не са видими и при тях не се препоръчва извършване на процедури.


Необходимият брой процедури е приблизително 3-4 през интервал от 4-6 седмици за зоната на лицето и 6-8 седмици за тялото. Интервалът може да бъде и по-голям в зависимост от размера на кръвоносния съд.
Възможни странични ефекти са зачервяване, лек оток, промяна в пигментацията и дискомфорт.

 

Copyright © 2017 Avis Beauty. All Rights Reseved. Web Design
Avis Medica